Support service
×

A befizetés és pénzfelvétel kritériumai

A legfontosabb korlátozás az, hogy ugyanazzal a fizetési rendszerrel, ugyanarra a bankszámlára vagy digitális pénztárcára lehet pénzt felvenni, mint ahonnét a befizetést is elvégezte. Ha kereskedési számláját különböző devizákkal tölti fel, és több fizetési rendszert használ, a pénzt ugyanazon fizetési rendszereken keresztül és a befizetett összeggel arányosan veheti fel.

Első példa: egy kereskedő 500 dollárt töltött fel kereskedési számlájára banki utaláson keresztül, és 300 dollárt egy NETELLER tárcával. Százalékosan a banki utalás a teljes összeg 62,5 százalékát, míg a NETELLER tárca 37,5 százalékát teszi ki. Miután megduplázta befizetését, a kereskedő a kereskedő által szabadon felhasználható összeg összesen 1600 dollár volt. A duplázott befizetés esetében ez a következőképp oszlik el: 1000 dollárt banki utalással lehet felvenni az USD alapú számlára, míg 600 dollárt a NETELLER tárcára.

Ha a szabadon felvehet összeg (szabad fedezet) elvész – például ha egy Stop-out megbízás bekapcsol és a számlaegyenleg nulla lesz – akkor a korábban, különböző tárcákról és befizetési rendszereken keresztül tett befizetések aránya is érvényét veszti. Más szóval, habár korábban a kettő különböző módú befizetés arányait figyelembe kellett venni a pénzfelvételnél, a nullán álló számlaegyenleg feltöltésénél már nem.

Második példa: tegyük fel, hogy egy kereskedő az Első példának megfelelő módon töltötte fel egyenlegét, majd veszteséget szenved ahelyett, hogy megduplázná a befizetett pénzt, majd ismét 500 dollárral tölti fel számláját egy NETELLER tárcáról. Ebben az esetben az összes további nyereséget a NETELLER tárcára kell felvennie.

Az InstaForex semmilyen módon nem korlátozza az ügyfél kereskedési számlájáról felvehető összeget, tehát bármikor felveheti a rendelkezésre áll fedezetet. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a pénzfelvételi kéréseket kizárólag a Pénzügyi Osztály nyitvatartási ideje alatt (hétfőtől péntekig 08:00 és 17:00 GMT+00 között) dolgozzuk fel. Ettől még azonnal megtörténik a pénz felvétele a kereskedési számláról, miután a Pénzfelvétel szekcióban leadja a pénzfelvételi kérelmet.

Ossza meg velünk véleményét!

Köszönjük! Szeretne még valamit hozzátenni?

Hogyan értékelné a kapott választ?

Megjegyzés (opcionális)

Visszajelzése nagyon fontos számunkra.
Köszönjük, hogy időt szánt online kérdőívünk kitöltésére!

smile""

Make a deposit conveniently at any time